Overweeg jij een industriële gang te maken of heb je deze al en ben je op zoek naar goede tips wat je ermee kunt doen? Wij hebben drie handige tips voor je waar je vast en zeker wel raad mee weet. Lees het op je gemak door en dan kun jij er nog meer genieten van jouw industriële gang! 

Tip 1: Stoere vloer in de gang

Als je van de industriële interieurstijl houdt, dan hoort hier ook een stoere vloer bij. Het zorgt namelijk voor een stoer karakter en het kan worden toegepast bij moderne nieuwe woningen en bij oudere woningen. Vloeren die hiervoor geschikt zijn, zijn bijvoorbeeld:

Een PVC vloer met betonlook. Het voordeel wat je hebt is dat PVC erg veelzijdig en sterk is en ook langere tijd meegaat. Daarnaast is het ook geluiddempend, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk. Deze vloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming.

Vinyl met betonlook is ook een optie, dit is ideaal als je bijvoorbeeld een wat kleiner budget hebt. 

Als je graag een luxere uitstraling wenst, dan is vinyl met een marmermotief een mooie optie.

Tip 2: Meubels voor je industriële gang

Je hebt vast en zeker al een het één en ander gedacht bij de industriële gang, maar heb je ook al stalen trapleuningen? Dit maakt het namelijk echt compleet en af! Verder kun je als je de ruimte hebt nog denken aan mooie industriële meubels, zoals een kast of een dressoir waar je dan wat mooie industriële items op kwijt kunt zodat het echt allemaal op elkaar is afgestemd. 

Tip 3: Alles in stijl ook de muur!

Veel mensen vinden het leuk om een woning in te richten en vergeet dan vooral de gang niet! Het zorgt voor mooie uitdagingen zodat jij van je industriële gang ook echt wat moois kunt maken. Het is belangrijk dat je in de industriële gang echt het gevoel hebt van thuiskomen, denk aan een paar mooie foto’s aan de muur, canvas misschien of een grote fotocollage? 

Dan hebben we nog een mooie laatste tip voor je, want ook de kapstok kan geheel in stijl worden gekozen. Je hebt de kapstokken in allerlei soorten en maten, kies voor een industriële look met stoer hout en enige vorm van metaal, dan is jouw industriële gang echt compleet. 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *