Spouwmuurisolatie Zeeland kun je beter overlaten aan een vakman. De reden hiervoor is dat voor een hoogwaardige installatie zowel voorkennis als training en gespecialiseerde apparatuur nodig is. Het installatieproces begint bij het controleren van de geschiktheid. Een goede installateur zal een borescope-inspectie gebruiken om het huis te analyseren en eventuele bestaande spouwmuurisolatie te zoeken. Zij zullen ervoor zorgen dat aan de geschiktheidscriteria wordt voldaan. Hiernaast is het boren van de gaten. Langs de buitenmuur worden met tussenpozen van één meter verschillende kleine gaatjes geboord. Daarna volgt de injectie van isolatie. De installateur injecteert het isolatiemateriaal met gespecialiseerde apparatuur in de spouw. Dit vult en creëert een extra barrière tussen de binnen- en buitenkant van het huis. In dit project wordt schuim of kralen gebruikt. De installateur vult de gaten in het metselwerk met cement en ruimt eventuele schade op zodra de installatie is voltooid. Normaal duurt het ongeveer 2 uur. Er kan een kleine indicatie zijn waar de gaten zijn geboord, maar dit zal onopgemerkt blijven.

Wat komt er na de installatie?

Als de installatie is voltooid profiteer je meteen van de voordelen. Je ontvangt een certificaat kort nadat het is voltooid. Neem eerst contact op met de installateur als je na de installatie problemen hebt met je muren of isolatie. Zij moeten met je samenwerken om een ​​oplossing te vinden. Ook zij zullen in staat zijn om eventuele problemen op te lossen die zich in de meeste gevallen voordoen. Zorg ervoor dat alles goed functioneert na de installatie. Hiermee kun je de spouwmuur voor de installateur testen om er zeker van te zijn dat alles gewoon goed werkt.

Een goede installateur vinden

Spouwmuren moeten door een vakman worden geïsoleerd. Dit betekent dat je op zoek moet naar een betrouwbare installateur om de klus te klaren. Ze zouden je een gedetailleerde prijs moeten kunnen geven. De kwaliteit van een installateur wordt meestal bepaald door eerdere klantervaringen. Bekijk de beoordelingen van de installateur op sites en sociale media. Vraag om aanbevelingen van vrienden en buren.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *