Een badkamermeubel met twee kranen kan handig zijn voor grotere families. Of wanneer je niet met veel bent, maar wel altijd tegelijkertijd de wastafel nodig hebt, voor tandenpoetsen bijvoorbeeld. Een badkamermeubel 120 cm is dan een optie om twee kranen te laten installeren. Je hebt dan ook nog een ruime wasbak in je badkamermeubel. Bij bathroommanufactory.com stel je zo’n badkamermeubel eenvoudig zelf samen. Je kiest voor het badkamermeubel 120 cm en hoeft daarna alleen nog het model en de kleur van jouw voorkeur te bepalen.  

Model kiezen 

Dat is gelukkig helemaal niet moeilijk. Er zijn namelijk maar drie modellen om uit te kiezen voor je badkamermeubel 120 cm. De meest basis is de ONE, waarbij je één lade hebt. Dat kan voldoende zijn, zeker gezien de breedte van 120 centimeter. Als je toch twee lades wil, heeft de TWO+ het meest modern ogende model. Het TWO model heeft ook twee lades maar is daarnaast ook voorzien van handgrepen die het geheel minder strak laten ogen. Het is maar net wat voor jou de voorkeur heeft.  

Kleur kiezen 

Tot slot kies je uit één van de drie kleurenopties voor je badkamermeubel 120 cm. Dit kan bijvoorbeeld glanzend wit zijn. Wit doet het in badkamers altijd goed en is geheel tijdloos. Een andere optie is donker hout. Dit geeft een warme sfeer aan je badkamer en werkt goed voor grotere badkamers. Heb je niet heel veel ruimte, dan kun je misschien beter voor licht hout gaan, om te voorkomen dat de donkere kleur de ruimtelijkheid beperkt. Licht hout oogt ook warm, maar dan op een minder donkere manier.  

Als je minder ruimte hebt 

Niet iedereen heeft ruimte voor een badkamermeubel 120 cm. Dan zul je toch die tweede kraan moeten opgeven bij bathroommanufactory.com. Maar je hebt wel twee kleinere afmetingen waaruit je kunt kiezen. Er zijn namelijk ook opties voor 70 of 90 centimeter breedte. Je kiest uiteindelijk dus de breedte, kleur en het model.  

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *