Persoonlijk vind ik dat een haard in huis het veel sfeervoller maakt. Een ‘normale’ haard is bijvoorbeeld heel leuk, maar kan behoorlijk wat stank en troep achterlaten. Vandaar is een elektrische haard echt de beste aankoop ooit geweest! Vrienden, kennissen, collega’s, ik krijg allemaal complimenten erover.

Wat is een elektrische haard?

In principe is het vrij logisch, maar een elektrische haard werkt op elektriciteit. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken en de juiste knop aanzetten. Het effect hiervan is dat je een gezellige, brandende haard hebt! Het enige waar je geen last van hebt is een rookkanaal en ook geen gasaansluiting. De elektrische haard voor thuis is zelfs mogelijk in iedere woning. Je kunt tenslotte zelf bepalen waar je ‘m neerzet, want het enige wat je nodig hebt is een stopcontact.

De voordelen van een elektrische haard

Het is makkelijk, gezellig en ook meteen een duurzame oplossing als je besluit niet voor een ‘normale’ haard te kiezen! Net als andere haarden zorgt een elektrische haard voor een realistisch en gezellig vuurbeeld. De elektrische haarden hebben een realistisch vlammenspel en worden ook wel sfeerhaarden genoemd. De elektrische haarden zijn makkelijk in onderhoud en gebruik wat je merkt in de tijd en energie die je erin steekt. Tot slot is het milieuvriendelijk, doordat je ook niet zit met de enorme rookkanalen die je niet uitstoot. Zo kun je kiezen voor een elektrische vrijstaande haard, een elektrische inbouwbaard of een elektrische inzethaard. De mogelijkheden zijn eindeloos net als de plek waar je ‘m neerzet. De haarden van Marziano zijn een goed voorbeeld van zulke haarden.

Wat past bij jou?

Het is misschien niet iets waar je gelijk bij stilstaat, maar het soort vuurbeeld waar je uit kiest kan weliswaar veel met je interieur doen. Niet bij ieder interieur past dezelfde soort vuurbeeld. Zo hebben verschillende soorten merken ook verschillende soorten eigenschappen dat het zo uniek maakt. Het is daarom belangrijk om na te gaan welk merk en welk vuurbeeld het paste bij jouw persoonlijke situatie en omgeving past. Op deze manier krijg je zeker geen spijt van je keuze en er zijn altijd mensen die je hierbij kunnen ondersteunen! Ondanks dat je een elektrische haard namelijk overal kwijt kunt, is de juiste maatvoering wel belangrijk. Zo kan het er soms net wat echter uitzien als je een realistische maat kiest dat past in jouw huis!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *