Tijdens het verhuizen is het goed mogelijk dat je gebruik maakt van verpakkingsmaterialen. Hierbij kun je denken aan verhuisdozen in allerlei soorten en maten en van diverse bekende merken, waaronder DS80. Het is belangrijk dat je verpakkingsmaterialen in huis haalt die op maat zijn. Zo weet je zeker dat de spullen die je gaat vervoeren, of gaat verzenden in het geval je over een eigen webshop beschikt, optimaal beschermd worden. Hieronder geven we je een aantal tips. 

1. Maatwerk voor verzenddozen is mogelijk 

Vaak wordt er niet gelet op de exacte maat van een verzenddoos die als verhuisdoos wordt ingezet. Ga je specifieke spullen vervoeren met een doos, dan is het aan te raden om hier wel op te letten. Verzend je een specifiek product, dan is het helemaal een aanrader om de doos op maat te maken. Zo weet je zeker dat alles in orde aan zal komen. 

2. Kies voor karton van een hoge kwaliteit 

Tijdens het verhuizen kan er altijd wel iets gebeuren. Een doos valt uit je handen of in de auto of verhuiswagen staat er veel druk op de doos. In zulke gevallen wil je beschikken over karton van een hoge kwaliteit die tegen een stootje kan. Bespaar hier niet op, maar geef juist extra uit aan kwalitatief hoogwaardige karton voor een betere bescherming. Ook als je een item gaat verzenden is dit een aanrader. 

3. Stop de verpakkingsmaterialen niet te vol 

Het is verleidelijk om alles in een doos te passen wat er in past tijdens een verhuizing. Doe dit niet. Een te zware doos kan gaan scheuren. Hoe hoog de kwaliteit van het karton ook is, een uitpuilende verzenddoos ziet er niet goed uit en kan schade opleveren aan zowel de doos als de inhoud. Je kunt beter meer verpakkingsmaterialen bestellen dan dat je ze overlaadt. 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *