Duurzame verzorging komt steeds meer op. We zien dat plastic in veel producten gebruikt wordt, terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is. Zo zijn er genoeg verzorgingsproducten die je verzorging volledig duurzaam en milieuvriendelijk kunnen maken. Dan hoef je ook nooit meer die plastic verpakkingen te recyclen. In dit artikel willen we je een paar tips meegeven voor duurzame en goede doucheproducten en verzorgingsproducten. Lees snel verder als jij je verzorging wilt verduurzamen: 

De shampoo bar en zijn voordelen 

Voor je doucheroutine is een van de beste opties een shampoo bar kopen. Een shampoo bar is een blok shampoo waarmee je je haar kunt wassen. Met een shampoo bar doe je lang en het zit dus niet in een plastic verpakking. Het is volledig gemaakt van natuurlijke ingrediĆ«nten en daarnaast ook vegan en wordt dus ook niet getest op dieren. Als je voor een shampoo bar kiest ben je niet alleen lief voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je kunt er namelijk lang mee doen en ze zijn altijd voordelig geprijsd. 

De conditioner bar voor zachte en verzorgde haren tot in de puntjes

Naast shampoo is ook conditioner een belangrijk verzorgingsproduct voor je haar. Ook dit product wordt vaak in plastic verkocht, maar gelukkig kun je nu ook een conditioner bar zonder plastic kopen. Een conditioner is belangrijk voor de voeding van je haren en het laten shinen van je haren. Met een goede conditioner heb je dus nooit een bad hair day. Door een conditioner bar te kiezen ben je niet alleen goed voor je haar, maar ook voor het milieu. 

Andere duurzame verzorgingsproducten

Natuurlijk zijn er ook andere duurzame verzorgingsproducten te vinden. Denk bijvoorbeeld aan zeep voor je lichaam, verzorging voor je gezicht en duurzame deodorant. Je moet even overstappen op andere producten, maar dat scheelt veel voor je portemonnee en het milieu op lange termijn.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *