PVC ramen zijn honderd procent recyclebaar en milieuvriendelijk. Veertig procent van de gas- en oliereserves in de wereld worden gebruikt voor het verwarmen en leveren van energie aan gebouwen. Slechts vier procent wordt gebruikt om kunststoffen te maken en slechts één procent wordt gebruikt om PVC te maken. PVC’s zijn niet alleen recycleerbaar, maar ook milieuvriendelijk. Ze dragen bij tot het milieu door hun lage vervuilingsgraad tijdens het fabricageproces. PVC ramen gaan veel langer mee dan houten ramen. Ze gebruiken aanzienlijk minder energie in het productieproces. Ramen en deuren Merelbeke is toegewijd aan groei op lange termijn. Ze zoeken ook naar manieren om verouderde ramen te recycleren om er PVC deuren en ramen van te maken.

PVC is goedkoop en de moeite waard om te kopen

De prijs zal een belangrijke invloed hebben op het type ramen dat je verkrijgt. PVC ramen zijn aanzienlijk goedkoper in vergelijking met aluminium of houten ramen. Vinyl ramen zijn meestal dertig procent duurder dan aluminium ramen. PVC deuren en ramen gaan langer mee, wat je helpt geld te besparen op reparaties en vervangingen. Houten kozijnen zijn ongeveer twintig tot dertig procent duurder dan PVC. Aluminium ramen zijn dertig procent duurder dan PVC, waardoor PVC deuren en ramen de voordeligste optie zijn. Uitgaven zoals reparaties zijn minder waarschijnlijk. Je kunt een levensduur van meer dan 50 jaar verwachten als we PVC ramen kopen.

PVC gaat langer mee

PVC ramen en deuren gaan lang mee en vergaan niet in tegenstelling tot ramen en deuren die van hout zijn gemaakt. Hout kan na verloop van tijd uit elkaar vallen, wat betekent dat je ze moet vervangen. PVC ramen hebben een lange levensduur en zijn zeer goed bestand tegen vervorming. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Houten ramen daarentegen moeten om de vijf jaar worden geschaafd en opnieuw worden geverfd. PVC deuren en ramen zijn weerbestendig en verkleuren niet snel. Een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van deze ramen is hoe weinig onderhoud ze vereisen. PVC ramen kunnen meestal worden schoongemaakt met water en afwasmiddel. Ze hebben ook geen speciale schoonmaakproducten nodig.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *