Een hoofdzakelijk grijs interieur mag in eerste instantie misschien wel wat kleurloos lijken, maar dat is het in werkelijkheid niet. Sterker nog, grijs is een nieuwe trendy kleur aan het worden. Het prettige van een overwegend grijs interieur is, dat accenten veel beter naar voren komen. Het grijs zelf geeft rust en warmte aan het interieur. Het hangt er natuurlijk wel vanaf of je voor lichtgrijs of donkergrijs kiest. Bij donkergrijs zou je een wat somber gevoel kunnen krijgen, maar met bijvoorbeeld lichte grijze gordijnen zorg je voor een ruime vrolijke kamer, die er netjes uitziet.

Laminaat

Grijs laminaat is ook niet een kleur waar je bij de herinrichting van een kamer als eerste aan zou denken. Toch is ook dat een chique kleur, die de hele inrichting naar een hoger niveau kan tillen. Grijs laminaat is er – net zoals de gordijnen – in heel veel kleuren. Wie van een industriële look houdt, zal waarschijnlijk kiezen voor een kleur grijs die doet denken aan beton. Als je super chique wilt, is een donkere antraciet grijze kleur een mooie basis. Zo’n donkere vloer is een prachtige ondergrond voor een licht, zeer fel gekleurd vloerkleed, met opvallende accenten.

Laat de vakman zijn werk doen

Als je een woning opnieuw wilt inrichten ben jij degene die bepaalt welke kleuren en patronen er worden gebruikt. Voor het op maat maken van gordijnen en het netjes laten leggen van laminaat kun je het beste een vakman inschakelen. Vooral het opmeten van gordijnen kan een flinke klus zijn, omdat je rekening moet houden met de wijze waarop de gordijnen worden opgehangen. Een vakman doet dit dagelijks en de kans dat hij een fout maakt is erg klein. Bij Roobol worden gordijnen zelfs helemaal gratis voor je op maat gemaakt. Het enige wat je zelf nog moet doen is de gordijnen ophangen als zij bij je thuis zijn bezorgd. Of voor het gemak natuurlijk door een professioneel van Roobol!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *