Rijke zakenlui, populaire artiesten en wereldbekende sporters kunnen het zich veroorloven om de duurste huizen te kopen. Dit zijn niet zomaar huizen. Het zijn next level villa’s. Ze zijn gelegen in de rijkste en mooiste buurten. Velen kunnen er alleen maar van dromen. Dergelijke huizen zijn gigantisch in omvang en geniaal qua inhoud. Een zwembad, golfbaan, bowlingbaan, bioscoop en balzaal: het is er allemaal aanwezig. Bekende villabuurten zijn Bel Air in Los Angeles, Beverly Hills in Californië en de Konijnenlaan in Wassenaar. Expliciet voor de allerrijksten bedoeld.

Crème de la crème

Eén van de duurste villa ter wereld is de Beverly House in Beverly Hills ter waarde van maar liefst 135 miljoen dollar. De villa is krankzinnig qua omvang en fenomenaal qua reputatie. Het was een filmlocatie van de serie The Godfather. Bovendien is het een populaire feestlocatie voor de allerbekendste sterren. In Hong Kong is er een villa met een extreem prijskaartje door de prachtige omgeving waarin het zich bevindt. De wilde natuur omringt de witte villa. Villa The One in Bel Air is veruit magnifique. De woning is zo groot in omvang dat het lijkt op een schip. De unieke vorm en de prachtige hooggelegen locatie maken het dat deze villa een van de duurste en bekendste is ter wereld.

Interieurdesign

Hoe zien dergelijke magnifique huizen er van binnen uit? De inrichting varieert. Gigantische landhuizen worden bijvoorbeeld heel klassiek ingericht met prachtige kroonluchters en met fluwelen accenten. Het duurste Penthouse ter wereld van 350 miljoen dollar ligt in Monaco en staat bekend om haar infinity pool op het dak. Deze Odeon Tower wordt van binnen gekenmerkt door haar prachtige pilaren en melkblauw gekleurde accenten. Het is strak ingericht en vormt een prachtig geheel met de buitenkant: modern en luxe. Alhoewel elke villa in haar eigen vorm geschiedt en anders bekleed is, hebben alle villa’s gemeen dat ze luxe en welvaart uitstralen. De bewoners leven in alle comfort en komen niks tekort. In hun villa’s is namelijk alles te vinden. Een mooie en ruime garage voor hun vele fantastische auto’s mag uiteraard niet missen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *