Vind jij het ook zo leuk om je horoscoop te lezen of heb je gewoon wat willekeurige inspiratie nodig voor je nieuwe inrichting? Zoek niet verder, wij hebben dé inspiratie voor jou! Sterrenbeelden zijn in te delen in vier elementen: vuur, aarde, lucht en water. Elk element brengt een aantal karaktereigenschappen met zich mee. Op basis daarvan hebben wij een woonstijl gekozen die goed zou kunnen passen bij jouw sterrenbeeld.

Aarde: maagd, stier en steenbok

Zoals de naam doet vermoeden staan sterrenbeelden in het aarde element met beide beentjes op de grond. Mensen van deze sterrenbeelden zijn erg nuchter en realistisch. Hoewel ze erg nuchter zijn, zijn ze erg gesteld op mooie dingen en ervaringen. Daarom past bij deze sterrenbeelden een praktische basic inrichting met veel persoonlijke decoraties. Aanwinsten van mooie reizen mogen ten toon gesteld worden en een lekkere geurkaars misstaat ook niet in dit interieur.

Vuur: leeuw, ram en boogschutter

Vuurtypes zijn temperamentvol en warmbloedig. Ze zitten vaak vol levensvreugde, hebben veel fantasie en houden van vrijheid. Het interieur van deze vurige types moet dus veel ruimte geven voor creativiteit en niet beperken. Hier passen veel multifunctionele meubels bij en zelfgemaakte decoraties. Houd veel ruimte open zodat je hier vrij mee om kunt gaan.

Lucht: waterman, weegschaal en tweelingen

Deze luchtige sterrenbeelden houden van logica en zekerheid. Toch zijn ze licht en wendbaar. Deze sterrenbeelden zijn enorm nieuwsgierig en sociaal. Zij omringen zich graag door andere mensen. Dit is natuurlijk belangrijk voor je inrichting. Een grote bank en veel ruimte voor gasten is een must voor deze sterrenbeelden. Een grote eettafel met veel stoelen zou hier ook niet misstaan.

Water: vissen, kreeft en schorpioen

Sterrenbeelden uit het water element zijn echte gevoelsmensen. Zij zijn vaak gevoelig voor de emoties van anderen en kunnen soms last hebben van stemmingswisselingen. Daarom is het voor deze sterrenbeelden van belang om een fijne ruimte te hebben waar ze zich kunnen terugtrekken en lekker tot rust kunnen komen. Maak hiervoor gebruik van neutrale kleuren en zachte materialen en texturen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *