Veel ouders kiezen voor een gezonde, natuurlijke en leuke manier om een ​​band met hun baby te krijgen. Dit doe je met behulp van een Ergobaby draagzak. Zo kun je samen op avontuur en je kunt constant genieten van de nabijheid. Het fijne is dat je direct aan de slag kunt met het dragen van een draagzak. Er zijn draagzakken die geschikt zijn voor alle leeftijden, van pasgeborenen tot peuters, zoals de Ergobaby adapt 

Het kiezen voor de juiste draagzak 

De leeftijd, grootte en ontwikkelingsstadium van je kind bepaalt welke draagzak je het beste kunt kopen. Er zijn draagzakken die zijn ontworpen voor baby’s van 0 tot 4 maanden en ouder. Bij het dragen van je pasgeboren baby of een kleine baby is neksteun cruciaal. Ook de heupondersteuning is van essentieel belang. Het is aan te raden om je baby in een M-positie te dragen, wat betekent dat de knieën net iets boven hun billen komen, waardoor er als het ware een letter M ontstaat. Dit zal er ook voor zorgen dat ze de juiste kromming van hun rug hebben.  

De beste draagzak voor een baby van 4 tot 8 maanden 

Zodra je baby het hoofdje zelf omhoog kan houden, kan het tijd zijn om de draagzak aan te passen. Als je een verstelbare draagzak hebt, probeer dan de basis te verbreden om je groeiende baby voldoende ruimte te geven om comfortabel te zijn. Voor jongere baby’s is de positie met het gezicht naar binnen vaak het beste en het fijnste, maar naarmate je baby meer controle over zijn of haar hoofd en nek krijgt, kun je je kindje ook dragen met het gezicht naar buiten. Hierdoor kan je baby genieten van de wereld om hen heen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *