Je wilt graag een trampoline kopen, maar je hebt geen idee welk formaat je moet hebben. Wij helpen je graag bij de keuze! Het is natuurlijk lastig om te bepalen welke maat trampoline je moet kopen. Waarschijnlijk ben je zelf al aan de slag geweest om de plek op te meten met een rolmaat of iets dergelijks. Dan heb je grofweg al een idee of je een grote of kleine trampoline kunt kopen. Maar nog niet de precieze maat natuurlijk.

Kleine trampolines

Het grote voordeel aan kleine trampolines, is dat deze heel geschikt zijn voor kleinere tuinen. Zo is een trampoline van 244 cm ideaal, het niet neemt niet teveel ruimte in beslag en je kunt toch lekker buiten bezig zijn op de trampoline. Deze trampoline is een van de kleinste trampolines die je kunt kopen. De springmat is niet zo heel groot, maar dat hoeft ook niet voor de hele kleine springers. Het is verstandig om deze met een veiligheidsnet te bestellen, omdat de kleintjes nog weleens van de trampoline af kunnen vallen. Hierdoor kunnen ze nooit op de harde grond terecht komen.

Grote trampolines

Wil je toch een trampoline kopen die wat groter is? Dan raden wij bijvoorbeeld een trampoline van 366 cm aan. Dit is een grotere trampoline, geschikt voor de grotere kinderen. Het is een trampoline met een ruim springvlak en er kunnen meerdere kinderen tegelijk gebruik van maken. Houdt echter wel rekening met de hoeveelheid ruimte die de grotere trampolines in beslag nemen. Ook deze trampolines zijn verkrijgbaar mét en zonder veiligheidsnet. Alle verschillende maten zijn beschikbaar bij etantrampolines.com. Mocht je nog vragen hebben, helpen de specialisten van Etan jou graag verder.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *