Bij de aankoop van een nieuw toiletmeubel komt meer kijken dan je denk. Zo dien je met verschillende zaken rekening te houden, je wilt er tenslotte wel zo lang mogelijk van kunnen genieten. Bij de keuze van een nieuw toiletmeubel dien je niet alleen rekening te houden met de stijl of de kleur van het toiletmeubel. Zo dien je ook rekening te houden met de waskom, de opbergruimte in het meubel en misschien wel het materiaal. Om de keuze wat makkelijker te maken geven wij hieronder 3 handige tips bij de aanschaf van een toiletmeubel.

1.     Kijk goed naar de opbergruimte

Vaak wil je wat meer ruimte creëren in het toilet, bijvoorbeeld om toiletpapier netjes uit het zicht op te bergen of om schoonmaakspullen altijd in het toilet bij de hand te hebben. Houd daarom altijd goed rekening met de opbergruimte in het toiletmeubel. De afmetingen van het toiletmeubel bepalen uiteindelijk hoeveel opbergruimte jij hebt.

2.     Het materiaal van het meubel

Er zijn veel verschillende materialen waar je uit kunt kiezen. Denk hierbij aan massief hout of bijvoorbeeld plaatmateriaal. Afhankelijk van het materiaal wat jij kiest dien je het meubel op een bepaalde manier te onderhouden. Zo moeten massief houten meubels altijd voorzien zijn van een waterafstotende laag om vlekken te voorkomen en die je het oppervlak altijd af te nemen met een microvezeldoekje om krassen te voorkomen. Het materiaal bepaald daarnaast ook de uitstraling van het meubel, wat kan variëren van modern tot landelijk tot industrieel.

3.     Vergelijk verschillende toiletmeubels met elkaar

Nu je de basis weet is het tijd om wat toiletmeubels met elkaar te vergelijken. Dit kan erg makkelijk bij aanbieders zoals Van Heck Badkamers. Hier vind je een groot assortiment aan toiletmeubels, waardoor er altijd wel een geschikt exemplaar tussen zit. Je kunt hier heel makkelijk het aantal lades en het materiaal opgeven, waardoor de keuze een stuk makkelijker gemaakt wordt.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *