Een keukenblok moet een mix zijn van huiselijke functionaliteit en een aantrekkelijk design. In veel gezinnen is de keuken de ruimte waarin het samenleven zich afspeelt. Niet voor niets wordt de term woonkeuken gebruikt: hier wordt samen gegeten en bijgepraat. In dit opzicht moet deze kamer functioneel en toch uitnodigen zijn. De voordelen van het kopen van een complete keukens liggen voor de hand: het kopen van volledig ingerichte keukens bespaart veel geld en ook tijd, omdat alles direct kan worden geïnstalleerd. 

Ontwerp 

In principe zijn keukens bij winkels als Deba Meubelen onderverdeeld in twee categorieën: die met hoogglans fronten en die met een mat design. Beide varianten kunnen er eigentijds en modern uitzien, al is de hoogglans afwerking iets futuristischer. Tegelijkertijd vergroot het de ruimte op een visuele manier. 

Matte fronten zien er eerder gereserveerd uit en worden vaak gepresenteerd in een natuurlijke hout reproductie. Vooral eiken, acacia, beuken en pruimen komen hier veel voor. Maar ook gekleurde, zwarte of witte matte fronten zijn populaire klassiekers. 

Bijna alles is mogelijk, van de dromerige landhuiskeuken tot de nette, Scandinavische stijl. Daarnaast zijn er ook tal van modellen die scoren met een mooie mix van verschillende designs door bijvoorbeeld hoogglans deuren te combineren met een donkere basis  in acacia houtlook. 

Kleur 

De kleuren van nieuwe keukens kun je naar eigen smaak bepalen. Houttinten en warme kleuren zien er heerlijk knus uit en creëren een geweldige feel good-sfeer. Deze kleurnuances komen goed tot hun recht bij veel groene planten en decoratieve objecten uit de natuur. 

Lichte, koele kleuren zorgen ervoor dat je keuken er netjes, opgeruimd en schoon uitziet. Vooral voor vrienden van een minimalistische stijl zijn koele tinten in combinatie met hoogglanslak een lust voor het oog. 

Zelfs donkere kleurtinten zien er in combinatie met een hoogglans effect uiterst modern en opvallend uit. Met een matte afwerking zijn ze wat gereserveerd, maar domineren ze toch je interieur. Veel decoratie is hier niet meer nodig om een ​​bijzonder stijlvolle look te creëren. 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *