Bureaus zijn functionele meubels, wat niet wil zeggen dat hun uiterlijk onbelangrijk is. Dit wordt enerzijds bepaald door het materiaal van het werkblad en frame en anderzijds door het design. Zoals je kunt zien bij Domomeubelen.be zijn typische materialen voor bureaus hout, glas, metaal en kunststof, waarbij glas (of matglas) en metaal vaak met elkaar worden gecombineerd. Bureaus van resistente kunststof komen vooral voor in de commerciële sector. Al deze materialen hebben hun individuele voor- en nadelen en natuurlijk een invloed op het uiterlijk. 

Clean – een cool en elegant bureau 

Wil je je werkomgeving clean en modern inrichten? Kies dan voor een bureau met strakke lijnen en een minimalistisch design. Beperk je kleurstelling tot wit, grijs of zwart voor je bureau en combineer je nieuwe werkmeubels met andere objecten in deze kleuren, ook met een laklook. Een werktafel met een glazen blad, die de hele ruimte een hoogwaardige uitstraling geeft, is ook heel erg geschikt. 

Vintage – een retro bureau 

De jaren ‘50 tot ‘70 zijn tegenwoordig weer helemaal in en je kun deze trend terugvinden bij de kantoormeubelen. Bureaus met een vintage look zijn veelal gemaakt van licht of donker massief hout en zijn door hun imposante formaat een echte eyecatcher. Het werkt het beste wanneer het bureau wordt omringd door andere meubels in dezelfde stijl of wanneer het apart in de kamer wordt geplaatst. Natuurlijk mag hier ook de vintage-style bureaulamp niet ontbreken. 

Uniek – personaliseer je bureau 

Ben je een individualist en wil je je niet binden aan een bepaalde stijl, maar je gewoon omringen met ongewone designerstukken? Dan zijn bureaus met een individuele uitstraling echt iets voor jou. Of het nu van massief hout, metaal of glas is – met elk type bureau laat jij jouw goede smaak zien aan jouw medewerkers, collega’s, klanten en zakenpartners. Combineer vooral ook verschillende stijlen, maar blijf trouw aan jouw wensen. 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *