Met  de cortenstaal creëer je makkelijk sfeer in je tuin. Er zijn vele tuinproducten beschikbaar in cortenstaal. Denk hierbij aan brievenbussen, buitenverlichting en bloembakken. Wie van sfeer in de tuin houdt kiest waarschijnlijk voor de natuurlijke uitstraling van de cortenstaal. Plantenbakken van cortenstaal hebben een metaallegering, die bestaat uit ijzer met koper, nikkel chroom, fosfor en silicium. Cortenstaal bloembakken zijn daardoor uitermate sterk. Cortenstaal wordt vaal gebruikt door tuinarchitecten omdat het na plaatsing geen onderhoud nodig heeft. De roestbruine kleur van cortenstaal maakt het juist zo bijzonder. De bruine kleur van een Bloembak cortenstaal geeft uw tuin een warme sfeer en uitstraling.

Cortenstaal is erg sterk en daarom uitstekend geschikt voor buiten in de tuin en in de openbare ruimte. Cortenstaal vraagt geen onderhoud. Je hoeft er nooit meer naar om te kijken. Bij TuinExtra vind je een groot assortiment brievenbussen, bloembakken en buitenverlichting van cortenstaal, maar ook van andere materialen zoals antraciet kunststof, aluminium en hardhout.

Cortenstaal bloembakken in je tuin.

Cortenstaal is zeer geschikt voor tuinartikelen. Onderhoud is bij cortenstaal bloembakken dus niet nodig. Cortenstaal heeft geen coating, de verf kan er dus niet afgaan. Cortenstaal heeft direct een warme uitstraling vanwege de warme kleur. Daarom geeft een bloembak van cortenstaal direct een fijne, warme sfeer in de tuin. En dat wil je toch? TuinExtra heeft diverse cortenstaal tuinproducten. Cortenstalen plantenbakken zijn er in vele maten en vormen. Zowel vierkant, ronde als rechthoekige bakken van cortenstaal zijn beschikbaar. Van kleine bloembakken van 40 x 40 x 40 cm tot zeer grote bloembakken van 2 x 2 m. En vele verschillende afmetingen ertussenin natuurlijk. De cortenstalen plantenbakken worden door TuinExtra gratis bij u afgeleverd als u in Nederland of België woont, u hoeft er dus niet mee te sjouwen.

Cortenstalen brievenbussen

Er is  een ruim aanbod brievenbussen gemaakt van 2 mm dik cortenstaal beschikbaar. Brievenbussen voor aan de muur en vrijstaande kolom brievenbussen voor naast de oprit. Maar ook pakketbrievenbussen voor de ontvangst van zowel post als pakketjes: onder andere de modellen Noord Holland, Groningen, Pakun, collu en Giftu. Deze pakketbrievenbussen zijn erg handig, je kunt pakketjes ontvangen als niet thuis bent hoeft niet meer achter uw pakketjes aan naar een postkantoor of naar je buren.

Cortenstalen buitenlampen

TuinExtra maakt in eigen beheer een aantal modellen cortenstalen tuinverlichting. Van de slanke Oslo serie tot de massieve Le Havre. En uiteraard de populaire Manhattan buitenlampen. Alle modellen zijn er in diverse hoogtes zodat u altijd de hoogte kunt bestellen welke past in uw tuin. Van de Milano, Oslo en Manhattan zijn ook wandlampen verkrijgbaar.  Daarnaast is TuinExtra dealer de cortenstalen buitenlampen van Gardd, zowel in de webshop als de showroom.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *