Je hebt natuurlijk niet altijd het geld of de tijd om jezelf te verwennen met een professionele manicure of pedicure. Gelukkig zijn er veel manieren om thuis nagels van salonkwaliteit te krijgen. Lees snel verder voor een aantal essentiële nagelverzorgingsproducten van Alina Hoyo die je goed op weg helpen.  

Zorg goed voor je nagelriemen 

Begin de manicure met een nagelknipper en een nagelvijl. Knip je vingernagels af met een nagelknipper, tenzij je liever je lengte houdt. Begin aan de zijkant en knip langzaam verder, hierdoor voorkom je een scheur in je nagel. Maak daarna gebruik van een goede nagelvijl en vijl je nagels in de gewenste vorm. Als je nagelriemen wat liefde nodig hebben, is het aan te raden om een nagelriem olie te gebruiken. De olie voedt, hydrateert en beschermt de nagelriemen en de nagels. 

Nagellak van salonkwaliteit 

Het belangrijkste dat je nodig hebt voor een manicure van salonkwaliteit is natuurlijk de nagellak. Kies voor kwaliteit nagellak en kies voor merken als Essie, OPI of ugly duckling. Creëer een goede basis met een basecoat. Kies daarna voor je gewenste kleur en breng altijd twee lagen kleur aan, wacht enkele minuten tussen elke laag om luchtbellen te voorkomen. Begin bij het aanbrengen van kleur in het midden van het nagelbed en werk naar de zijkanten toe in gelijkmatige lagen.  

Eindig met een topcoat 

Ten slotte is het verstandig om een topcoat van hoge kwaliteit aanbrengen. Deze laag zal de  kleur zal helpen verzegelen, laten glanzen en voorkomen dat deze afbladdert. Het is aan te raden om topcoat om de twee tot drie dagen opnieuw aan te brengen om chippen te voorkomen en om ervoor te zorgen dat je manicure er fris uit blijft zien.  

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *