Wanddecoratie zorgt ervoor dat je muur een geweldige uitstraling krijgt. Ieder interieur en iedere smaak is uiteraard anders. Je wilt na het aanbrengen van decoratie graag lang kunnen genieten en ervoor zorgen dat het niet gaat vervelen. Dit artikel deelt leuke ideeën voor wanddecoratie met je, zodat je een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden.

Hexagons aan de muur

Foto’s kunnen je interieur sfeervol en persoonlijk maken. Ze voegen karakter toe. Denk aan foto’s van vrienden, familie of van een geweldige reis je die hebt gemaakt. Wees vooral lekker creatief bij het betrekken van een foto of afbeelding. Je kunt ook gerust spelen met de formaten, lijsten en het kleurgebruik. Een leuke manier is daarnaast het gebruik van Hexagons aan de muur, zodat een speels geheel ontstaat. Je kunt je fotocollage bovendien zo vaak uitbreiden als je zelf wilt, maar ook vervangen of verplaatsen. Het ophangen van Hexagons is bovendien eenvoudig, want je kunt gebruikmaken van een magnetisch ophangsysteem. Het systeem is geschikt voor allerlei ondergronden. Modulari zorgt voor een levendige wand vol met unieke elementen, waarbij jij de ontwerper bent!


Functionele organizers

Wanddecoratie mag uiteraard mooi zijn, maar wist je dat deze ook functioneel mag zijn? Een opgeruimd huis staat netjes en zorgt voor rust en kalmte. Wall organizers hebben de capaciteit om je muur om te toveren tot ware opbergsystemen. Je kunt veel verschillende materialen gebruiken. En je kunt de organizers inzetten in de werkkamer, maar ook in de woonkamer. In werkkamers zijn genoeg spullen te vinden, van printpapier tot pennen en tablets, deze kun je perfect georganiseerd kwijt aan de muur. In de woonkamer verzamel je alle losse spullen bij elkaar, zoals je sleutels of zonnebril. Je mag het geheel ook nog eens versieren met plankjes, haakjes en accessoires of zet een paar boeken neer ter afwisseling.  

Grote schilderijen

Wil je echt een statement maken in huis? Dan is een groot schilderij een leuke optie. Het maakt daarbij niet uit of je een groot of klein huis hebt, grote schilderijen zorgen voor blikvangers in huis en ze verfraaien de muur binnen een handomdraai. Kies een schilderij uit waar je langere tijd van wilt blijven genieten, want grote schilderijen kun je niet gemakkelijk over het hoofd zien.


Planten als wanddecoratie

Planten zijn geweldig in huis. Ze zien er mooi uit en ze hebben vele voordelen, waaronder geluiddempende eigenschappen, ook zorgen ze voor de nodige schone lucht. Heb je een lege wand waar weinig gebeurt? Zet een mooie groene plant neer, waarbij de muur mooi opgevuld wordt. Naast de vloer kun je ook gebruikmaken van een wandplank of het dressoir. Zelfs een verticale tuin behoort tot een van de vele mogelijkheid. Je kunt speciale plantenhangers gebruiken om variatie aan te brengen. Er zijn ook schilderijen te koop, waarin echte planten zijn verwerkt, zoals bepaalde mossoorten.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *